Kort hår er stadig trendy!

Ja, kort hår er i 2014 faktisk stadig meget trendy inden for hårmoden, hvilket er en klar fordel i sommervarmen! Det er ikke kun den almindelige kvinde, som kaster dig ud i det korte hår – selv kendisserne fortsætter trenden fra 2013. Og fortvivl ej heller, hvis du er i tvivl om det stadig vil være moden efter sommeren, for denne trend ser ikke ud til at ebbe ud lige foreløbig. Er du i tvivl om hvilken korthårsfrisure, der vil klæde dig, kan du her blive inspireret af et galleri med flotte, forskellige korthårsfrisurer. Men er du stadig lidt i tvivl om det er dig, bør du overveje 3 ting:

Passer din ansigtsform til kort hår?

For at finde ud af dette, kan du både anvende en virtuel make-over eller du kan vælge at snakke med din frisør om, hvilken korthårsfrisure, der klæder din ansigtsform bedst. Hvis du ønsker kort hår, vil sidstnævnte nok være en god ide, så du ikke kommer ud fra frisøren med en fornemmelse af fortrydelse. For tror det eller ej – det gør en stor forskel, om du har et rundt, ovalt, langt eller trekantet ansigt.

Gider du bruge tid håret?

Hvis du i øjeblikket har langt eller mellemlangt hår og derfor er vant til bare at kunne samle håret i en hurtig hestehale eller knold, så vil du med kort hår skulle bruge lidt længere tid. For med kort hår kan det nemt være, at du bliver nødt til at bruge både føn og voks om morgenen, for at få det til at sidde, som du ønsker det.

Hvordan er dit hår?

Du bør huske at have med i overvejelsen, om du har tynd og krøllet hår eller tykt og glat hår, for det gør en stor forskel for, hvordan resultatet vil blive. For en frisure med tykt glat hår bliver ikke det samme med krøllet tyndt hår. Men gå ikke helt ned i kulkælderen, for din frisør har med garanti en frisure, som passer lige præcis til din hårtype.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top