Orange læber er trendy

Orange læber er trendy

Orange læbestift på de kendte:

Orange læber er noget der er blevet spottet på mange mærker som f.eks. DKNY og Betsey Johnsons runway i foråret 2014. Derudover er der blevet spottet en trend af orange læbestift på de mest moderigtige kendisser verden over. Vi har blandt andet set orange læbestift på kendisser som Emma Watson, Emma Stone, Miranda Kerr, Lauren Conrad, Kristen Bell, Candice Swanepoel, Drew Barrymore og Pretty Little Liars stjernen Ashley Benson.

Styling af læbestiften:

Den orange læbe ses for det meste med en let og neutral øjenmakeup samt en flot glødende hud, for at lade læben være makeuppens stjerne. Derudover er den meget iøjnefaldende læbestift for det meste stylet med enten neutrale farver (sort, hvid, grå, brun) eller orange, rødt eller gult tøj. Til tider er den orange læbestift også stylet med pastelfarver, men dette look er lidt mere iøjnefaldende, og  kræver lidt mere mod at gå ud med, dog giver det et fedt og stilet look til de lidt yngre kvinder, og især hvis man er af en mørkere hudtone.

Lækre orange forslag:

Er du af lys hudtone kunne MAC's Morange (165 kr) være en god farve til dig da det er en lidt lysere, men meget skarp orange farve, som gør at din hud ser frisk ud. Er du af mørk hudtone kunne MAC's Lady Danger (165 kr.) være en god farve til dig, da den er lidt mere rødlig og derfor ikke giver din hud et gråligt skær. Et billigere alternativ til en orange læbestift kunne være den meget neon Electric Orange fra Maybelline's vivid kollektion (80 kr), som er en flot læbestift til alle hudtoner.

Til de mindre modige:

Hvis du føler den meget dækkende neon orange farve skræmmer dig kunne en orange lip gloss være et godt alternativ da den vil give dig en mere gennemsigtig version af en neon orange, og på denne måde være nemmere at bære.

14

Share This Post