Sommer must haves – tøj

Blonde Shorts

Blonde shorts er et absolut sommer “must have”. Blonde shorts går til alt. De findes for det meste i neutrale farver som sort, hvid og beige, og i stedet for flere farver og mønstre, så er selve blonden mønstret.

Blonde shorts er behagelige at have på, da de er lavet i blødt stof, og er meget luftige. De strammer ikke, og er ikke varme at have på.
Blonde shorts er et stykke tøj der giver et super feminint udtryk til dit outfit.

Nederdele med print

Nederdele med print er et super flot “statement” til et sommeroutfit. Du kan finde nederdele med lige det print du synes om, og bare der er farve og mønster på nederdelen, så fungerer det.

Nederdele med print ses for det meste på “skater skirts” eller stramme korte nederdele – hvilket giver mønster til et outfit uden der er mønster over det hele, og samtidig er det nogle super enkle former for nederdele, så mønstret er det man ser mest.

Men er du mere til en mellem eller lang nederdel, så kan man sagtens gøre det i stedet, dog skal du være opmærksom på at der i sådanne tilfælde vil være meget mere mønster i dit outfit end hvis det var en kort nederdel.

BH toppe

BH toppe, eller crop tops med en dyb udskæring, er et absolut sommer musthave. BH toppe er super nemme at style, da de for det meste er meget enkle, og i én farve. Sammensætter du dem med højtaljede shorts eller nederdele har du et perfekt sommer look.

BH toppe kan kræve lidt mere mod at bære, da de viser lidt mere end en normal top ville vise, men hvis du tør/har mod på at bære dem, så er disse toppe helt perfekte og moderigtige til sommeren. Toppene fås i forskellige former og størrelser, så man kan både finde nogle der dækker meget lidt og nogle der dækker en del.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top