Stone Island – Italiensk fashion i verdensklasse

Stone Island er et italiensk mærke, som blev grundlagt af Massimo Osti tilbage i 1982. Hensigten med dette brand var at tage fritidstøj til en ny dimension, ved at gøre tøjet smart men stadig behageligt. Stone Island tøjet er fremstillet af lækkert og kvalitetsrige stoffer, og er simpelt, smart og let at hoppe i.

Målgruppe

Målgruppen for dette brand er fodboldsglade teenager og unge mænd. Brandet er meget populært blandt fodboldfans, da tøjet har et sporty look, men samtidig, har det også et street look, så man både kan se lidt sporty ud, men uden at ligne, at man har dyrket fysiske aktiviteter. Generelt søger mange unge mænd og teenager det lidt sporty look, da man udstråler friskhed, men sportstøj kan ofte være for ”sporty” i hverdagen. Stone Island gør det muligt at bevare det sporty look samt at man er modeorienteret. Mærket bruges også i mange fodbold relaterede film.

Kendetegn

Brandet har et meget karakteristisk kompas knappet fast på det venstre ærme. Kompasset sender et signal om, at man er aktiv. Kompasset i sig selv er en super fed detalje, der ikke er set andre steder. Mærket Stone Island kan købes hos Streetman.

0

Share This Post