Bliv lige så sommersmuk som de berømte

Bliv lige så sommersmuk som de berømte

Sommerferien står for døren, og strandture, strandfester og grillaftener med vennerne venter forude. Sommeren er den tid på året, hvor der oftest er flest festlige arrangementer at gå til og også det tidspunkt, hvor vi er mest letpåklædte. Vi skal se godt ud og vil helst gerne være lige så sommerskønne at se på, som de berømtheder, vi ser op til. Her får du nogle gode fifs til, hvordan du kan lade dig inspirere af de kendtes sommerstil og bliver sommersmuk i en fart.


Følg med i stjernernes tøjstil

Er du betaget af de amerikanske hollywoodstjerner, og vil du gerne kunne kombinere dit tøj ligesom dem, så du både ser casual, afslappet og super chick ud på samme tid, så se med her. Her kan du se et helt billedgalleri af de store stjerner, som lufter deres sommergarderobe og viser, at de har helt tjek på moden. Der er ingen tvivl om, at moden (igen) i år handler om at kunne kombinere dit tøj, så du hverken ser for ‘ordentlig' eller sjusket ud.

 

Plej dig selv og pas på din hud

En ting, som er lige så vigtig som at have det rette outfit på, er at pleje dig selv- noget som stort set alle de store stjerner går meget op i. En velplejet hud slår alt, og derfor er det super vigtigt, at du passer på den. Det er et godt udgangspunkt at have en sund hud, som hverken er bleg eller solbrændt.

 

Solbrillerne afgør om du ligner en stjerne

De rigtige solbriller er et must,  hvis du skal ligne en ægte berømthed- og som bekendt er stjernerne vilde med velgørenhed. Som noget helt nyt kan man nu købe ‘sociale solbriller' som støtter et godt formål. Brillerne er af mærket Westward Leaning og er super cool. Superstjernerne sværger til brillerne i rå retro-stil, og på ganske kort tid er de blevet en stor succes.

 

 

0

Share This Post