Føl dig lækker og godt tilpas

Føl dig lækker og godt tilpas

Det er altid rart at føle sig dejlig, lækker og ikke mindst godt tilpas i andres og partnerens selskab. Dog er det også meget vigtigt at huske på, at føle sig godt tilpas ved den man er, og hvordan man ser ud. Det kan derfor være en god ide med lidt selvforkælelse, da det som oftest vækker den indre tilpashed  ved sig selv, da man har tilladt at gøre noget godt for ens udseende. Udover disse råd er der også en masse andre at hente på en rigtig god hjemmeside for skønhed, som deler en masse tips og guides til bedre selvtillid og tilpashed.

Ansigtsbehandling

En rigtig god ide, som du sikkert vil synes meget godt om, kunne være at starte med at få ansigtsbehandlinger. Få en ansigtsbehandling 1 gang om måneden eller hver fjortende dag. Det koster lidt for pengepungen, men resultatet af din hud er ikke til at tage fejl af – og du vil helt sikkert ikke fortryde det. Dog skal du ej fortvivle, hvis du ved en dybderensende ansigtsbehandling får rødme eller en bums, da dette er en helt naturlig del af rensningsprocessen. Desuden er det vigtigt, at du har en rutine til personlig pleje af din krop derhjemme. Afrens dit ansigt morgen og aften med rensecreme, rensegel eller renseolie, som passer til din hudtype – ellers virker det ikke optimalt.  Lav en eksfoliering af din hud, en til to gange om ugen, med en god skrubbecreme – du vil kunne se mærkbare resultater! Brug derudover en rigtig god dag- og natcreme for at opnå et godt resultat sammen med alle dine rensninger. Det kan nemlig hurtigt få en omvendt effekt, da din hud ellers vil tørre ud og blive grim, da den mangler fugt. Så creme er mindst lige så vigtigt for din hud!

Øjenbryn

Dine øjenbryn indrammer dit ansigt. Så hvis du gerne vil føle dig rigtig godt tilpas, kan du et par gange i ugen bruge 10 minutter på at rette dine øjenbryn, så de altid ser nyplukkede ud! Det bedste alternativ vil være at bruge pincet, da voks kan give røde knopper eller allergier i nogle tilfælde. Hvis du dog ikke selv vil gøre det, kan du få en kosmetolog til at gøre det for dig ved hjælp af en tråd, kaldet threading. Det skulle efter sigende være mindre smertefuldt og rigtig god til dem, som har tendens til en følsom hud. Du vil føle dig godt tilpas og tilmed føle dig lækker, hvis de ser godt ud!

Billede: Zenspa1

0

Share This Post