Gennemsigtigt stof

New York Fashion Week

Til New York Fashion Week foråret 2014 mødte vi det gennemsigtige stof på runways for store designere. Alexander Wang, Calvin Klein, BCBG og Carolina Herrera, er bare få ud af mange der har haft gennemsigtigt stof på deres runway. Det gennemsigtige stof ses for det meste på mave, skuldre, kraveben og arme.

Edgy med gennemsigtigt stof

Gennemsigtigt stof i tøj kan give et edgy look, og gøre dit outfit lidt vovet. Det gennemsigtige stof kan gå ind og bryde op i tøjets form, og skabe en illusion af, at tøjet ikke rigtigt hænger sammen.

Styling

Sådan noget tøj er et statement, og skal derfor helst være outfittets stjerne. Derfor er det godt at style det med enkelte snit, eller enkelte mønstre, for at det hele hænger sammen, og der ikke bliver forvirring.
Tøjet kan styles til enten at blive edgy, eller elegant med et twist, og er et super moderne look.
Da dette look er meget ungt, er det en god idé at style det med en blazer, tunge smykker og en elegant enkel nederdel, hvis du er en mere moden kvinde.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top