Kan man blive lækker med naturprodukter?

Få lækker hud med naturprodukter

Jeg er splittet mellem to dele. Det ene naturvidenskabelige, som er min uddannelsesbaggrund. Det andet min nysgerrighed. Derfor må jeg erkende, at selvom naturprodukter virker som det rene magi for huden, så er deres virkning nok tvivlsom. Men igen, jeg har selv prøvet hudprodukter, som fik min hud til at se 5 år yngre ud. Derfor er jeg nysgerrig alligevel. Jeg har derfor fundet nogle gode råd på en hjemmeside, der hedder netspiren. dk. Jeg synes deres filosofi lyder rigtig skøn og jeg håber selvfølgelig også, at deres produkter er så gode som de giver udtryk for.

Kosttilskud ved hudproblemer

Jeg husker selv engang jeg blev udskrevet fra hospitalet, hvor en sygeplejerske gav mig en tube creme rig på E-vitamin. Jeg undrede mig faktisk over det. Hvorfor skulle jeg bruge det, når ingen ved om det virker? Jeg prøvede det dog og det var fantastisk. Men helt ærligt, så tænker jeg at en vaseline, ville have skabte det samme resultat.  Ved hudproblemer bliver man ofte anbefalet at spise Kæmpenatlysolie (omega 6). Hvis huden blusser, så skal man vælge et tilskud udelukkende med omega 3 (fiskeolie). Andre olier, som nærer huden både indvortes og udvortes, er Avocado, hamp, mandel og jojobaolie. Hvedekimsolie er rig på E-vitaminer, og god til ar og heling af huden.

Sund fornuft

Jeg er nok den irriterende skeptiske type. Jeg tror ikke på noget før det er bevist. Når det så er bevist, kan jeg finde et hav af argumenter for hvorfor det alligevel ikke kan anvendes. Derfor er jeg vendt tilbage til basis viden. Lev efter din sunde fornuft, ingen af os ved alligevel hvad der er bedst for os. Gør hvad der føles rart og spis det du kan lide. Lad være med at betale mange penge for cremer, kure og kostråd. Du ved godt inderst inde hvad der er godt nok for dig. Du kan også finde inspiration på nogle af de mange hjemmesider på nettet.

 

Billede: RoyalSiamBeauty

0

Share This Post