Vinterjakker anno 2015

Vinterjakker anno 2015

Vil man gerne være med på moden og mangler en ny vinterjakke, er der et meget bredt udvalg. Det er på sin vis meget lækkert, da det dermed er lidt nemmere at tilpasse det sin egen stil. Derfor kan du her på indlægget læse mere om, hvad der i efteråret/vinteren er moderigtigt og populært.

Flere hovedtrends at vælge imellem

Ja, du læste rigtigt. Dette efterår er der flere lækre hovedtrends at vælge imellem:

1. Kapper: den første hovedtrend er kapper. I løbet af de sidste to vintre har kapperne sneget sig ind i modeelskernes garderober. Grunden til dette er, at der ikke er noget formløst eller gammeldags over kapper. I hvert fald ikke i sæson efterår 2015. I år er de nemlig faconsyede og giver skuldrene en smal form, og dermed dig en elegant silhuet.

2. Oversize frakke: Er du minimalist er dette jakken, du skal gå efter dette efterår. Det kræver nemlig en stærk personlig karakter og udstråling at kunne bære en vinterjakke, som leger med kroppens proportioner. Så er du mega cool, så køb straks en oversize frakke!

3. Kort vinterjakke: en trend som også er på mode dette efterår er den korte vinterjakke. Du har sikkert allerede lagt mærke til den i bybilledet. Den er elegant og let at bære, og kan bæres sammen med mange forskellige outfits, uden det ødelægger jakkens udtryk.

Der er derfor en del at vælge imellem, og det kan faktisk være svært at vælge den helt perfekte vinterjakke. Om ikke andet har du nogle retningslinjer ovenfor at følge eller gå efter, så står du og mangler en vinterjakke, har du her lidt forskelligt at gå efter. Hvis du allerede har besluttet, hvilken stil du gerne vil gå efter, kan du shoppe hos Stylepit.

0

Share This Post