Inspiration til opsat hår

Inspiration til opsat hår

Mangler du inspiration til opsat hår, enten til fest eller hverdag, så kig på et af de mange gallerier på internettet. De er super flotte og man bliver virkelig inspireret.

Langt hår opsat

Når du har langt hår har du mange muligheder. Du skal selvfølgelig passe på at håret ikke får dig til at se ældre ud. Desuden kan din ansigtsfacon også afgøre om det ser smukt eller bøvet ud.

Leg med håret

Når det gælder langt hår, kan du sagtens lege med det. Du kan flette totter og sætte dem op med hårnåle eller du kan glatte noget af håret og lade andet være naturligt. Du kan også rulle håret når du bruger glattejern, så får du et fint udtryk. Totterne kan sættes op i en frisure, ganske fint.

Elastikker og pynt

Der findes masser af pynt til håret. Du kan også selv prøve at lave noget pynt. Friske blomster måske eller blade der snor sig ind i frisuren. Det vil gå godt til en sen frokost.

Pas på dig selv

Når du sætter dit hår op, så sørg for at have en passende make-up til. Din hud bør ligeledes plejes, så den ikke ser grå og trist ud. Sørg for at dine spidser er velplejede, da du ellers også kommer til at se ældre ud. Pas på disse frisurer:

  • Kort hår
  • Hår med en knold, stramt

For at komme til at se yngre ud, skal du gå efter en klipning, som flytter volumen opad og ikke ligger for lavt. Der må gerne være en masse bevægelse og et blødt pandehår. Du skal passe på med kort hår, når du når op i alderen, det klæder ikke alle. Ligeledes med en stram knold, du kan komme til at se gammel ud.

1

Share This Post