New Balance løbesko

Ej men for pokker, New Balance er noget af det bedste jeg ved! Ikke kun til at løbe i, men bare generelt. De er super lækre, og kan klart anbefales.

Behagelighed

Der er en hvis lækkerhed over dem, når man har dem på. Ens fød føles, som om den er det helt rigtige sted. Selvfølgelig skal det være den rigtige størrelse, men ellers er de bare formet til alle fodtyper – i hvert fald hvad jeg nu har oplevet.

Farver

Du kan få dem i tonsvis af forskellige farver. Der er så mange slags, at du kan finde et par til hvert sæt tøj. Ej men jeg synes selv, at det er fedt, når skoene skiller sig en smule ud, men stadig matcher. – Hvis man er mere neutral, er sorte jo også altid fede og matcher det hele.

Original til hverdag

Den originale New Balance løbesko kan købes her. Der har jeg selv købt fra flere gange, og de leverer hurtigt og varerne fejler intet – det er i tip top stand. Men New balance i hverdagen synes jeg ser så fedt ud! Jeg er selv helt vildt med de røde af dem. Jeg “fandt” dem egentlig selv, en dag hvor jeg kiggede rundt på Tumblr. – Hvor man altid kan få en masse inspiration fra. Jeg så en masse forskellige piger, med hver dages tøjstil der havde New Balance sko på, og hold da op! Det så bare så cool ud. Skoene passede til alt deres tøj. Desuden synes jeg, det får benene til at se tyndere ud, men på nogle får det også foden til at syne større.

Mainstream

Der var en periode hvor rigtig mange gik i dem, det synes jeg er ved at falde lidt, desværre! For det er altså en rigtig lækker og super flot sko. Så hvis du står og er på udkig efter nye sneaker eller løbesko, burd edu helt sikkert lige overveje New Balance.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107