Spar tid og penge når du shopper

Spar tid og penge når du shopper

De fleste af os er selvfølgelig helt vilde med at shoppe. Men nogen gange er man presset for tid eller penge hvilket selvfølgelig sætter en begrænsning på shoppingen. Her er derfor et par gode tips til hvordan man kan spare tid og penge når man shopper

Rabatkoder

Det er nemt og ganske gratis at benytte rabatkoder til dine køb. Jeg kan varmt anbefale e-rabatkoder.dk. Siden har rigtig mange gode eksklusive rabatkoder og opdaterer meget ofte så man ikke går forgæves. Du kan også søge rabatkoder på google.dk og finde en lang list af sites der tilbyder rabatkoder.

Tid

Shop når der ikke er alt for mange andre ude at shoppe. Dette kræver selvfølgelig at du har fri på tidspunkter hvor andre ikke shopper. Men kan du engang imellem shoppe en mandag formiddag, så vil du opdage at du sparer oceaner af tid. En ekstra fordel er at du ofte kan få ekstra rabat hvis du spørger om det.

Et andet godt råd er altid kun at shoppe alene eller med en god veninde. Derved kan i selv sætte tempoet og du undgår i hvert fald den stress, der kan opstå hvis du shopper sammen med din mand eller kæreste.

Penge

Det bedste råd er selvfølgelig at købe mindre. En god måde at sikre dette på er ved altid at overveje en ekstra gang om man kommer til at bruge det man overvejer at købe.

Et andet godt råd, der kan hjælpe dig med at spare penge er research på internettet. Hvis du har tiden til det så undersøg om du eventuelt kan købe, den fede kjole du drømmer om, billigere i en anden butik eller på internettet.

Du kan læse flere gode shopping råd på:

http://www.bt.dk/nyheder/gode-raad-til-shopping

Hvis du har flere gode råd eller tips til hvordan man kan spare penge og tid når man shopper så del dem gerne med os her på siden.

2
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post