Giv kæresten en barbermaskine i julegave

Giv kæresten en barbermaskine i julegave

Er du godt og grundigt træt af at din kæreste ikke er ordentligt barberet? Generer hans skæg dig hvergang i skal hygge? Så er det nok en god ide at give ham en barbermaskine i julegave.

Hvilke barbermaskiner er de bedste?

Der findes nok ikke et endegyldigt svar på dette spørgsmål, idet alle mennesker har deres egne favoritter og modeller indenfor valget af barbermaskiner. Hovedparten af køberne vælger enten Braun eller Philips, da disse to giganter står for de fleste modeller på markedet, men f.eks. Panasonic er da også repræsenteret på dette marked. Der er temmelig stor forskel på de to dominerende mærker blandt barbermaskiner, idet den væsentligste forskel mellem de forskellige producenter er skærehovedet.

Braun elektriske barbermaskiner har fladt skærehoved med knive, der vibrerer fra side til side, mens Philips´ barbermaskiner har tre små roterende skærehoveder. Det er nok smag og behag, som afgør det endelige valg mellem disse typer, som begge klarer en barbering nemt og effektivt.

Man kan vælge modeller til både mænd og kvinder, og de fleste barbermaskiner har også en trimmer funktion til næsehår, bakkenbarter, pandehår mm. Visse dyre modeller har både selvrensende funktioner og smører huden med en slags creme, således alle barberinger foretages glat og elegant.

Hvor får man mest for pengene?

Du kan naturligvis holde øje med stormagasinernes tilbudsaviser, men man får oftest mest for pengene, når man søger blandt flere webbutikker på internettet, idet disse butikker dels har et stort og dækkende udvalg med mange typer, samtidig med at de er konkurrencedygtige med priserne, da de ofte nøjes med en billig lagerleje i forhold til detailbutikkernes dyre husleje i gågaderne.

Jeg har flere gange været inde på den alsidige webbutik Coolshop.dk, og de havde ret gode priser. Se det store udvalg af barbermaskiner her. Og husk på at jo bedre barbermaskine du giver kæresten jo lækrere bliver hans hud fremover!

0

Share This Post