MAC Matte Læbestift – Dupes

Hvad en “dupe” er

En “dupe” er et produkt der er ens med et andet. De behøves ikke at være helt ens, men de skal være meget tæt på at være ens. Grunden til “dupes” er noget mange leder efter, er i grunden bare at finde et produkt de enten har – eller kunne tænke sig, til en billigere pris. Her vil jeg snakke lidt om “dupes” til MAC’s matte læbestifter – da MAC læbestifter er meget dyre.

MAC Please Me

MAC’s Please me er en neutral støvet rosa farve som går til alt. Dette er helt bestemt en hverdags farve, som passer til de fleste.
Rimmel Londons Celeb er en dupe for Please Me, da den har samme støvede rosa farve, samt det samme matte look på læberne.

 

MAC Diva

MAC’s Diva er en mørk rød farve – med meget blå undertoner, der går at den mørkerøde læbestift får et lilla skær. Diva er en læbstift der kræver lidt mere mod at bære, men som er super flot – går især godt til mørkere hudtoner.
Wet N Wild’s Cherry Bomb har den samme mørkerøde farve, dog med lidt mindre blå undertoner i – og derudover har den også et matte look på læberne.

MAC Candy Yum Yum

MAC’s Candy Yum Yum er en super populær læbestift. Det er neon pink med blå undertoner som kræver meget mod at bære. Dette er bestemt ikke nogen hverdagslæbestift, men tør du tage den på – så kan du være sikker på at folk ligger mærke til dig.

Dette er en super speciel og meget flot læbestift. Barry M Shocking Pink har samme neon pink farve med blå undertoner, og har det samme look på læberne.

 


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top