På jagt efter den perfekte bikini

På jagt efter den perfekte bikini

Efteråret er for alvor kommet; bladene falder af træerne og mørket falder tidligere og tidligere på. Men, det skal ikke være nogen hindring for at blive brun og lækker under solens stråler. Det er nemlig snart efterårsferie, og det er en oplagt mulighed for at komme til sydens sol og varme – derfor er en bikini ganske nødvendig.

Kig efter kropsform

Men, en bikini er ikke bare en bikini. Ligesom vores kroppe er forskellige, så er bikinier det også – de er tilpasset til formålet. For når du skal ud at investere i en helt ny bikini, er det vigtigt, at du studerer dig selv nøje i spejlet, og dernæst sætter dig grundigt ind i, hvilken bikini der er bedst for dig og din kropsform. Har du ikke tålmodigheden til det, kan jeg længere nede på indlægget give dig nogle fifs og tricks til hurtigt at finde den bikini, som passer lige til dig!

Type 1: Smalle skuldre, små bryster, bred hofte

Selvom du har små bryster, kan du sagtens bære langt de fleste bikinitoppe – og du kan med fordel vælge en trekantsbikini, som fremhæver det fint. I forhold til underdelen bør de vælges i mørke, diskrete farver, da det tager fokus væk fra hofter og lår. Vælg gerne den højtaljede model, da det får dine ben til at se lange ud.

Type 2: Brede skuldre, store bryster, lille talje, brede hofter

Er du af denne type, skal du gå efter en bikini med bøjle eller halternecktop, som løfter og former dine bryster. Du skal også vælge en underdle i mørke, diskrete farver, da det tager fokus væk fra hofter og lår. Du kan med fordel også gå efter de højtaljede af slagsen.

Type 3: Små bryster, smalle hofter, slank mave, lange ben

Er du velsignet med denne kropsfacon, kan du bære det meste. Vil du dog gerne have en anelse mere fylde til brystet, kan du med fordel vælge en bøjlebikini med fyld. Modsat de andre skal du vælge lavtsiddende bikinitrusser, som gerne må være pyntet med snore og lignende – det giver en illusion af ekstra fylde på numsen.

Bikini hos Stylepit

Uanset hvilken af ovenstående typer du er, kan du med fordel besøge Stylepit under kategorien bikini, da de har et væld af flotte bikinier, som er tilpasset forskellige typer kropsform. Tilmed er det billigt og ligetil at bestille – så hvorfor ikke?

God ferie!

0

Share This Post