3 Steder du kan købe kunst til dit hjem

Jeg har fundet forskellige steder, man kan købe sin kunst.

Gode og dårlige kunstnere

Jeg har tidligere nævnt et online sted man kan købe kunst. Men jeg har fundet flere gode og desværre også en del dårlige. Men jeg står fast ved at kunst er et spørgsmål om følelse. Derfor kan jeg ikke stille mig til dommer overfor, hvad der er god kunst eller dårlig kunst. Men jeg har fundet nogle steder, man kan købe kunst til hjemmet, som jeg kan lide.

42 Gallery

42 Gallery er fundet på nettet. Årsagen til jeg kan lide dem, er ganske enkelt at det ser ud til de tør noget. De er modige og de får mig til at tænke og ikke kun at føle. Derved inspirer denne kunst mig på et andet plan end jeg er vant til. En anden ting er prisen. Det er overkommelige priser. Det er til at betale for den almindelige dansker. Der findes en søgefunktion på siden, der sørger for at man kan sortere efter pris. Super godt!

Kunstbiblioteket

Kunstbiblioteket  er et sted man kan leje kunst. Jeg fandt dette sted interessant, fordi man kan leje et maleri. Det er ganske enkelt og kan leveres til hjemmet og virksomheder. Der er over 400 forskellige kunstnere, der lejer sine malerier ud. Hvis man vil købe et af kunstværkerene kan det også lade sig gøre. Derfor hører kunstbiblioteket under de 3 steder du kan købe kunst til dit hjem.

Rikke Darling

Rikke Darling kunst er fundet på nettet. På hendes hjemmeside, kan man få information om hende og hendes kunst. Jeg kan især lide hendes kunst, fordi den er abstrakt på en specifik måde. Igen, kunst kan altså ikke forklares godt nok. Det skal bare opleves. Jeg synes bestemt det er et besøg værd, at kigge forbi hendes hjemmeside.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top