Budgetvenlig bolig

Budgetvenlig bolig

Indretning af dit nye hjem er på mange måder ligesom at stå foran et tomt kanvas, som du kan smide alle de farver, du allerbedst kan lide på. De fleste drømmer selvfølgelig om en kæmpe opsparing, som kan bruges til at bygge dit nye hjem op fra bunden, men er dette ikke tilfældet, må jagten på de allerfineste budgetvenlige ting sættes ind.

 

Billige bud

Heldigvis findes der mange sider, hvor du kan shoppe interior uden at ødelægge budgettet. Den første og fremmeste er selvfølgelig Ikea, men ellers kan nævnes butikker som Søstrene Grene og Ellos. Find dine nye boligfund og de tre sider her, her og her. Hvis du mangler inspiration, kan du også altid klikke dig igennem boligmagasinernes hjemmesider for at se, hvordan andre mennesker, for eksempel de kendte, har valgt at indrette deres hjem.

Her er for eksempel en artikel fra Mad og bolig, som inviterer læseren indenfor hos Joakim Lassen, der står bag koncernen Montana. En anden – og meget billigere – måde at angribe indretningen på, er ved at besøge dine lokale loppemarkeder, som måske/måske ikke har fine fund til ekstraordinært billige penge. Kig for eksempel i den lokale avis eller på facebook for at finde guides til, hvor og hvornår der afholdes loppemarkeder i dit lokalområde – der er sikkert ét inde for den nærmeste fremtid.

 

Tre fine fund

Er du i gang med at indrette dit hjem, er det med at finde lige præcis de ting, som passer ind i dit hjem og din personlige stil. Et bud kunne være dette fine tøjstativ fra Ziito.dk, som er lavet af stålrør og findes i flere forskellige former og længder. Tøjstativet er specielt og funktionelt – især hvis du har god plads i din lejlighed – og hvis du hænger dit tøj på tynde vaskebøjler, kan der på stativet være plads til det meste af en fyldig garderobe.

Et bud på belysning i dit hjem er denne lampe lavet af kobber og en stor enkel glaspære fra Ellos, som har et flot rustikt udtryk og ikke koster mere end 250 kr. Pæren kan du for eksempel hænge over dit nye sofabord fra Ikea – de kommer med mange fine bud, blandt andet dette fintformede bord i poppeltræ og dette sofabord med hjul i en dyb mørkturkis farve.

0

Share This Post