Design dit drømmeværelse

Sommeren er kommet over os og det er tid til forandring! En forandring i hjemmet kan være enormt tilfredsstillende. Bliv inspireret og design dit drømmeværelse, eller drømmehjem, hvis du ønsker meget forandring.

Design, indret, shop, ryk rundt. Der findes mange måder, at indrette sit hjem på. Man kan lave eget design, og endda selve lave møbler og så videre, man kan også stjæle andres ideer, eller blot tillade sig at finde en masse inspiration hos andre. På isabellas.dk kan du blive inspireret af en rå, rustik og støvet trend. Bliv inspireret her. Jeg har fundet 10 tips til værelset på viunge.dk, se dem herunder.

10 tips til værelset

1. Friske blomster er et hit og kan pifte ethvert værelse op. 

2. Køb søde rammer og smæk billeder op på væggen af dine søde veninder, det hygger! 

3. Hæng et stort spejl op, hvis dit værelse er lille, så kommer det hurtigt til at virke større. 

4. Organiser! Køb masser af bokse, som du kan smide dit rod ned i, så virker dit værelse lækkert og ryddeligt. 

5. Køb puder eller opbevaringsbokse i en fed farve, det ændrer dit værelse på en cool og hurtig måde. 

6. Lamper hygger! Så tjek lige dit værelse igennem, har du nok lamper? Hvis ikke, så er det af sted ud og finde nogle billige, seje ”hyggelamper”. 

7. Ryd ud! Bruger du virkelig alle de ting, som du har stående på din reol? Det er tid til at rydde ud, så du kan få plads til nye, lækre sager! 

8. Tag med din veninde på loppemarked og find en sød stol eller en fin knage, der bare trænger til lidt maling. 

9. I stedet for at male hele dit værelse i én bestem farve, så nøjes med at mal én væg i en fin farve, det giver en flot effekt og samler værelset på en fed måde. 

10. Mal dit eget billede! Køb et billigt lærred + maling og mal et fint eller fjollet billede, som du hænger op. Det vil give dit værelse et personligt præg. 

Andre tips

Design din egen seng, design din sofa, design dit eget ur, der er masser muligheder for at designe selv. Er du ikke så kreativ, har jeg fundet en guide mere, så du kan udnytte dit værelses størrelse fuldt ud. Denne guide har jeg fundet på boligmagasinet.dk og du kan se den her.

Billede: Bill Stanley


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top